[FROM: BabyBoo BooKid]
daca am vandut vreo locomotiva si am nevoie de ea am cum sa o recuperez ? de exemplu Contractul nr.17 al lui Lucy imi trebuie TGV`ul sud-est...iar eu l-am vandut pt ca aveam storage-ul plin...pot cumva sa o recuperez ?
[FROM: Busuioc Catalin]
da, poti sa le recuperezi...cand intri in shop sa te uiti in dreatpta jos ca sunt 2 sageti... dai click si iti arata tot...decoratiuni, cladiri, vagoane, locomotive
admin nu inteleg cum se poate recupera TGV sud-vest
pixel_player877840480 Read through the links from this page, the loco needs you to sell U235 from your inventory page
buna ziua.cine ma poate lamuri cum i_mi pot recupera listele cu cei carora ma joc,pt ca de dimineata nu am mai gasit pe nimeni in lista mea cat si sotul meu care este la nivelul 833 Calin Gheorghe. VA MULTUMESC
pixel_player87825125 există o problemă nouă cu modul în care jocul se conectează la prietenii din Facebook ... mulți oameni și-au pierdut prietenii ... pixel speră să repare în curând
there is a new problem with the way the game connects to facebook friends...many people have lost friends...pixel hope to fix it soon