[FROM: Balanuta Ovidiu]
Aici se pot discuta vrute şi nevrute, desigur cu respectarea Regulamentului oficial al gazdelor noastre!
[FROM: Arin Panait]
Spor la taclale dragilor! Sper ca sunteti multumiti!
[FROM: Radu Alex]
am si eu o problema,
dau click pe "Imparte noutatile" si tot primesc mesajul asta "An error occurred with TrainStation. Please try again later.", am tot incercat mai tarziu si nimic :(
Ce este de facut pentru a nu mai primi acest mesaj?
[FROM: Raluca Anghel]
stie cineva daca pot scoate din lista de "vecini" pe cei pe care nu-i vreau, dar fara sa-i scot si din lista de prieteni facebook? mersi
[FROM: Boar Radu]
am nevoie de vecini,cine mi se alatura sa imi add,va multumesc
Boar Radu wrote:
> am nevoie de vecini,cine mi se alatura sa imi add,va multumesc
posteaza aici :
viewtopic.php?f=12&t=3352&start=80
[FROM: Darksoul Dark]
hmm, nu vi se pare dubios ca locomotivele trag prea putine vagoane :| ? asta e singuru lucru ce ma deranjaza adc , si noi in romania ave trenuri ce trag cate 40 vagoane =))
[FROM: Musat Bogdan]
stie careva cum fac mmisiunea lui mahatma prima???
[FROM: Adytzu Ady]
Am si eu o intrebare in legatura cu Postul de control la ce ajuta ala ca are bulina daia cu special si spune ca redirectioneaza trenurile internationale catre o alta statie dar cum .?? Am incercat toate variantele dar nu i-am dat de cap.. daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns..! ms
[FROM: Ordean Florin Gabriel]
Am cumparat si eu "postul de control", dar din pacate am vazut ca este activ d-abia de la nivelul 140, eu fiind la 135!
Ok. Am cumparat si eu "Post de control" + "Turn de control"! Deci cum naiba folosim "Postul de control"? Cum redirect. trenurile internationale?
Am inteles cum sta treaba. Am nevoie de o a doua gara!
viewtopic.php?f=10&t=5650#p24527
[FROM: OpRoiu SorIn-MaRian]
salut un fondator din romania de la jocul trainstation !! te-asi ruga daca poti sa imi dai si mie mai multe diamante !!! adica cam 250 de diamante imi trebuie ! te rog frumos ! am nevoie de ele urgent ! pe contu oproiu sorin-marian !!! astept un pm pe facebook !! multumesc
:)
Sigur iti ajung doar 250?
(asta daca tot e sa continuam gluma...)
scz dar nu mai imi trebuies!!! am facut rost de ele de la alt fondator din alta tara ! multumesc oricum si nu e gluma ! se poate cere orice de la fondatori din romania de la jocul acesta ! cea ce cer Playeri ! Multumesc !
[FROM: Ldh Ro]
Buna ziua. Ce trebuie sa faci ca sa obtii garniturile romanesti din joc? De asemenea cine doreste il rog sa ma adauge si pe mine ca vecin. Va multumesc anticipat.
[FROM: Ionut Caloianu]
daca ai nevoie de un nou vecin....
cum se poate achizitiona materialul rulant romanesc?
[FROM: Andrei ProKaraoke]
Scuze, sunt incepator, nu reusesc sa fac misiunea cu Mahatma. Am aur cand sunt acasa dar cand il vizitez pe Mahatma imi arata ca am zero gold si nu pot cumpara cele 10 decoratiuni... poate cineva sa imi spuna de ce ?
Trebuie sa trimiti un tren de pasageri si/sau posta catre Mahatma folosind liniile internationale. Astfel vei "transporta" aur catre statia acestuia si abia apoi vei putea cheltui aurul respectiv cumparand decoratiunile necesare terminarii contractului.