[FROM: Can Çetin]
merhaba arkadaşlar. türk oyuncu olarak azınlıkta olsakta gene de biribirmize bir yardımımız olur. sorularınız varsa sorabilirsiniz.
admin knk nasıl arkadaş ekliyoz
[FROM: Mustafa Okat]
Ben de yardımcı olabilirim. Materyal konusunda sözleşmeleri bile yapamayacak durumda olsam da (Stok aşamasındayım) başka konularda yardımcı olurum.
[FROM: Murat Otcu]
arkadaslar uluslararası hat genıslemesını nasıl yapıyoruz ?
[FROM: Ali Yilmaz]
Shop a giriyoruz,istasyon eklentilerini ve temalarını göster bölümünde sonlarda,gerekli malzeme veya mücevher varsa uluslararası hat alabilirsin.
Slm arkadaşlar,train station oynayanlar arkadaş olalım,yardımlaşırız,arkadaş olmak isteyen bana arkadaşlık isteği göndersin,bu arada ben de gönderiyorum.
[FROM: Merve Erdoğan]
Arkadaşlar ben de train station oynuyorum,level 50 deyim,faceden arkadaş olalım,en azından birbirimize günlük tren ve posta kazandırırız.
[FROM: Şaziye Demir]
Ali ve Merve faceden arkadaşlık isteği gönderdim,ben 67.seviyedeyim,uluslararası iki hattım var,ekleyin lütfen :)
[FROM: Mehmet Kaya]
slm arkadaşlar benim level 63
uluslararası 2 hattım var,arkadaşlık istekleri gönderdim
biraz mücevher lazım :
[FROM: Osman Barlas Bursalı]
selamlar.. facebooktan ekleyebilirsiniz. ileri seviye sayılırım. bazı sorulara yardımcı olabilirim..
banada arkadaşlık gönderebilirsiniz. levelim 146. her türlü konuda yardımcı olabilirim.
[FROM: 'Mustafa Öner']
Selam herkese
Level 171deyim.
Tüm türk arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
Mustafa
ekleyebilirsiniz
http://www.facebook.com/mustyoner?ref=tn_tnmn
[FROM: Yusuf Baltacı]
Arkadaşlar benımde level 50 arkadaşlık isteği gönderirseniz sevinirim...
mustafa öner ekledim sizi yani abone oldm face den eklersenız ıyı olur
[FROM: Ahmet Besim Çavuşoğlu]
train station için arkadaşa ihtiyacım car. eklermisiniz.
[FROM: Kemal Faruk Doğan]
Merhabalar herkese, bende 32 levelim daha. Bu oyundan olan arkadaşları ekliyorum. :) Yardımlarınızı beklerim
[FROM: Salih Eray]
Selam arkadaşlar isteyen ekleyebilir (178 L)
arkadaslar bışı sormak ıstıyorum ben sizi ekledıgımde sızın kabul mu etmenız gerekıyor yoksa dırek eklıyo add a friend yapıorum ama sizin ısmınız ustune tıklayıp gelen sayfada???
[FROM: Göktuğ Varlı]
merhaba arkadaşlar formu anca buldum bende 71 seviyeyim eklemek ısteyen ekleyebılır
Arkadaşlar çelik ihtiyacım var gönderenlere şimdiden teşekkürler:)
[FROM: Oğuz Deliktaş]
Seviye 158 isteyen ekleyip ihtiyacını bildirsin yardımcı olurum.