pixel_player48513482
Czy próbowałeś wykonać jakieś podstawowe techniki wyszukiwania usterek / rozwiązywania problemów?
Jeśli tak... podaj nam szczegóły WSZYSTKIEGO, czego już próbowałeś.
Czasami zrzuty ekranu mogą być dla nas bardzo pomocne, gdy próbujemy pomóc innym graczom.
Czy próbowałeś ponownie wpisać kod 519?
Jeśli nie możesz zrobić postępu....musisz skontaktować się bezpośrednio z pomocą techniczną Pixel.
Istnieją 3 różne sposoby skontaktowania się z PIXEL SUPPORT.
Pamiętaj, aby sprawdzić, czy w folderze ze spamem/śmieciami e-mail znajdują się odpowiedzi.
Innym sposobem sprawdzenia, czy otrzymałeś odpowiedź, jest przeszukanie wiadomości e-mail pod kątem słów kluczowych, takich jak „Pixel” lub „Diggy”.
NIE wysyłaj wielu zgłoszeń pomocy Pixela w krótkim odstępie czasu... w przeciwnym razie ich spambot może je zjeść.
1️⃣ Możesz skontaktować się z pomocą techniczną Pixel bezpośrednio w menu ustawień gry.
2️⃣ Możesz również skontaktować się bezpośrednio z działem pomocy Pixela, korzystając z tego linku.
NIE wpisuj w białym polu wyszukiwania....przewiń w dół do kategorii napisanych na NIEBIESKO.
https://portal.pixelfederation.com/en/diggysadventure/support
3️⃣ Możesz również wysłać wiadomość e-mail do działu pomocy technicznej Pixel bezpośrednio na ten adres e-mail.
Jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z działem pomocy technicznej Pixel za pośrednictwem poniższego adresu e-mail....MUSISZ podać swój numer identyfikacyjny gracza....który można znaleźć w menu ustawień gry.
support@diggysadventure.com
⭐⭐⭐⭐ WAŻNA UWAGA ⭐⭐⭐⭐
Jeśli skontaktujesz się z działem pomocy Pixela w punkcie 1 lub 2 powyżej:
🅰️ Otrzymasz automatyczny numer potwierdzenia zgłoszenia do pomocy technicznej, który pojawi się w wyskakującym okienku potwierdzenia natychmiast po przesłaniu zgłoszenia do pomocy technicznej....dobrze jest zapisać ten numer.
🅱️ NIE otrzymasz automatycznej odpowiedzi e-mail.
Jeśli skontaktujesz się z działem pomocy technicznej Pixel za pośrednictwem punktu 3 powyżej... NIE otrzymasz żadnego z poniższych:
🅰️ Automatyczny numer potwierdzenia zgłoszenia serwisowego.
🅱️ Automatyczna odpowiedź e-mail.